Bedriftspresentasjon med Østfoldforskning

Den 30. april var Miljøfysikerne og Energiforeningen på bedriftspresentasjon for å bli bedre kjent med Østfoldforskning og deres arbeid. Det var meget godt oppmøte fra begge linjeforeningene, og en veldig informerende og relevant bedriftspresentasjon. Til dere som ikke var til stede:

Østfoldforskning er Norges største forskningsmiljø innenfor livsløpsanalyser (LCA) og miljødokumentasjon, og jobber med forbedring av miljøprestasjonen til produkter, prosesser, systemer og tjenester i samarbeid med bedrifter og forskere i Norge og utlandet. Østfoldforskning har hovedkontor i fredrikstad i tillegg til prosjektkontor ved forskningsparken i Oslo.

Som følge av stor og økende oppdragsportefølje har de behov for flere medarbeidere, og ønsket derfor å møte studenter ved NMBU for å informere om muligheter for sommerjobb 2015 samt stillinger hos Østfoldforskning med oppstart etter sommeren. Bedriftpresentasjonen var relevant for både bachelor- og masterstudenter.

logo01
http://ostfoldforskning.no/

Bedriftspresentasjonen ble rundet av med Pizza og mingling.

1016003_10153872624395529_2120109453_o

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s