Energiseminaret 2016

«Energiseminaret streber etter å være løsningsorientert, og retter fokus mot innovasjon og muligheter. Med det menes at vi ønsker å vurdere energisituasjonen fra alle vinkler, uten å henge oss opp i ideologi eller forutinntatte meninger. Vi har tro på at et godt samarbeid mellom politikerne, næringslivet, ingeniører, miljøaktivister og studenter er nettopp det som må til for å løse utfordringene vi står ovenfor.

Temaet for årets seminar er Energikappløpet – med fremtiden som mål. Tankene bak årets tema er mange. Verdens økende energietterspørsel sammen med et sterkt ønske om klimavennlige løsninger forårsaker enorme endringer for morgendagens energisystem. Globale avtaler, multinasjonale selskaper, politikk og hver enkelt av oss blir alle påvirket av dette. Hvilke løsninger de ulike aktørene velger for å tilpasse seg fremtiden er forskjellige, noen vil lykkes, andre ikke. Vårt mål er at Energiseminaret 2016 gjennom foredrag og debatter vil gi et innblikk i hvilke incentiver, teknologier og energiressurser som vil lede an i fremtidens energisystem.»
logo_jpeg

Vi oppfordrer alle fornybar-studenter til å bli med på Energiseminaret! For mer informasjon og påmelding sjekk Energiseminarets hjemmeside.
1016003_10153872624395529_2120109453_o

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s