WATT-timen

Igår, den 20. april, sparket det nye styret fra med et helt nytt konsept for våre medlemmer, nemlig WATT-timen! Vi hadde store forhåpninger om å få i gang et faglig og sosialt arrangement med Energiforeningen og ønsket å sette fokuset på at det skulle være både gøy og lærerikt. 

Arrangementet tok plass på vårt kjære institutt Sørhellinga, og vi var hele 15 medlemmer som ventet spent på å finne ut hva den såkalte «WATT-timen» gikk ut på. 

Konseptet gikk ut på å ha flere faglige bolker på ca. 20 minutter med pauser på 10 minutter mellom hver bolk, hvor man kunne få gleden av å nyte gratis øl, brus og snacks på Energiforeningens regning. Oskar, vår leder, startet showet med en Kahoot-quiz hvor man kunne teste sine faglige kunnskaper i fornybar energi. Vinneren av gårsdagens Kahoot ble Magnus Øgård, gratulerer! 

DSC_0070

Deretter var det mingling, øl og særdeles god stemning i noe som kan kalles en god og lang 10 minutters pause. Videre bar det inn til faglige bolk nummer to, hvor lagene skulle komme med forslag til hva man som student kan bidra med for et mer bærekraftig samfunn. Denne oppgaven var vid i tolkingen og lagene kom opp med utrolig mange gode ideer til hva man som student kan gjøre. Kanskje blir det i framtiden på Ås en ny miljøforening som raker løv til fjernvarmeanlegget og driver arrangert dumpsterdiving? Ikke vet vi, men det høres jo bra ut! 

DSC_0087DSC_0076DSC_0074

Siden vi brukte i overkant lang tid på morsomme diskusjoner og spørsmålsrunder til de nye forslagene mot en mer bærekraftig fremtid, rakk vi ikke å gå igjennom alle bolkene for denne gang. Men fortvil ikke, WATT-timen ble en kjempe suksess og kommer tilbake igjen neste semester med nye bolker og enda bedre temaer! Tusen takk til alle som møtte opp, håper dere koste dere like mye som vi gjorde!

Hver WATT-time kårer vi dessuten kveldens vinner, og denne gangen ble det Ester Alida Vold! GRATULERER!

/Husk å følge oss på:
Snapchat: energiforening1
Instagram: energiforeningen

En kommentar om “WATT-timen

  1. Jeg må bare få påpeke at dette var et svært godt og gjennomarbeidet blogginnlegg! Gleder meg til fortsettelsen 😀 Hilsen deres følger number one!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s