WATT TIME IIII

Onsdag 19. april arrangerte EF sin fjerde Watt-time, et utrolig vellykket arrangement! Watt-time består av tre faglige bolker, med mingle-pauser i mellom. Første del var en Kahoot med mye relevante fakta og nyheter. Andre del gikk ut på å lagvis finne en nyhet om en utdelt energiressurs og fremføre etterpå. Siste del var en case-oppgave der lagene fikk tildelt hvert sitt land med forskjellige energiutfordringer. Casen ble løst på en veldig kreativ måte av samtlige!

Vi takker for godt oppmøte og gleder oss veldig til neste arrangement med dere flotte EF-medlemmer!

 

Husk å følge oss på instagram: energiforeningen

bligg insta

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s