Utenlandstur til Brussel

Grytidlig onsdag 31. januar dro hele 37 EF-medlemmer til Brussel for den årlige utenlandsturen! Turen arrangeres av arrangementsansvarlig med en selvvalgt komite, og går til forskjellige destinasjoner hvert år. Opplegget har en god blanding av faglig og sosialt innhold, og deltakerne går alt fra 1. til 5. klasse fornybar energi, samt noen spesielt interesserte fra andre studieretninger.

Første dag gikk med til et spennende foredrag av Energi Norge, etterfulgt av en fellesmiddag på kvelden. På torsdag fikk vi foredrag og omvisning på EU-parlamentet, som var veldig spennende! Senere på dagen hørte vi på et foredrag fra en veldig engasjert foredragsholder fra Wind Europe.

IMG_7543

 

 

På fredag hadde vi foredrag hos Norway House, hvor vi fikk høre på flere flinke og engasjerte foredragsholdere. Senere hadde vi sjokoladeworkshop, hvor vi fikk høre om sjokolade fra kakaobønne til ferdig produkt, og fikk lage vår egen sjokolade. På kvelden hadde vi nok en fellesmiddag med veldig god mat og vin!

 

Lørdag og søndag var «fridager», og de fleste brukte dagene for å se på Brussels mange severdigheter.

 

Tusen takk for flotte og innholdsrike dager i Brussel! Håper alle koste seg 🙂

IMG_7546.JPG

 

Vil minne om at EFs generalforsamling avholdes onsdag 21. februar i demokratitimen. Uansett om du skal stille til valg eller ikke, møt opp og bruk stemmeretten din!

Link til EF-GF

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s