Watt-time

I år måtte vi vente helt til november med å arrangere semesterets første, og eneste, Watt-time. Denne gangen var temaet ressurshåndtering, med inspirasjon fra REdu.

Kvelden startet med at en av våre kjære medlemmer, Tiril Bratt, fortalte om sin «vei» til fordypning i avfall og deltidsjobb ved siden av studier i Norsk gjenvinning.

Energiforeningen skal holde et innlegg på Avfallsforsk sin Workshop tirsdag 13. november, og i den anledning fortsatte kvelden med en liten brainstorming blant deltagerene våre om hva de mener motiverer studenter til å velge emner med fordypning i avfall.

Deretter var det konkurransetid, hvor oppgaven var å komme med det morsomste forslaget til hva vi kan gjøre med hardplast som ikke kan smeltes og omgjøres til fleecejakker. Blant annet ble det foreslått å lage kunstneriske skulpturer, paraply som ikke vrenges av vinden og å sende det i romskip til sola, og mye mye mer.

Deretter ble det informert om EFturen til Budapest på nyåret, før vi tilslutt avsluttet kvelden med en Kahoot med avfallstema.

Takk for en morsom kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s