Budapest

Årets Energitur gikk til Budapest. Energituren er et eksklusivt tilbud for Energiforeningens medlemmer, som i tillegg til å være faglig, også er med på å styrke samholdet på tvers av trinnene.

Processed With Darkroom

Vi landet i Budapest onsdag ettermiddag. Programmet for kvelden var escape room for å bli bedre kjent med gruppen, med påfølgende middag.

Processed With Darkroom

20190130_212851

Torsdag var det på tide med turens første bedriftsbesøk. Vi var så heldige å få komme til Geonardo, som jobber for å forbedre samfunnsmessige utfordringer med innovative løsninger. Deretter gikk turen videre til Archikon, hvor vi fikk nærmere kunnskap om passivhus, og lekt oss i barnehagen som er bygget som et.

Processed With Darkroom

Fredagen hadde vi avtale med Hungary Green Building Council og Central European University (CEU), som er et relativt ungt universitet med studenter fra over 100 land. Etter et foredrag om dagens og fremtidens miljøutfordringer,  fikk vi omvisning i CEUs nyrenoverte campus. Den gamle bygningsmassen er nesten ugjenkjennelig, og på taket er det på sommerstid mulig å dyrke planter og grønnsaker.
Besøket ble avsluttet med en debatt og mingling med studentene ved CEU.

På kvelden var det duket for 3-retters middag, som er inkludert i reiseprisen. Det ble en hyggelig aften med mye kos og hygge.

Lørdag var satt av til at de reisende kunne gjøre det de ønsket. Mange dro i de kjente badene i Budapest, mens andre dro på sightseeing på og langs Donau.

Takk for en kjempebra tur!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s