Et tilbakeblikk på våren 2019

Sommeren er her for fult og eksamenstida virker som en fjern fortid. Våren gikk som vanlig unna på et blunk! Nå som lykkerus og eksamensstress har lagt seg kan vi se tilbake på et innholdsrikt semester. I januar hadde vi «bli kjent»-kveld, bålkveld og vår årlige utenlandstur til Budapest. Sjekk eget innlegg for bilder og referat fra turen, det var som vanlig en braksuksess!

I februar hadde vi IDEaton med vår nye samarbeidspartner av året: REdu. Dette er en idemyldringskonkurranse med problemstillinger hentet fra avfallsbransjen. I år vant tre EF-ere muligheten til å presentere sin idé på Avfallskonferansen der de vant førsteplassen! Gratulerer til Raymond, Ingrid og Ernes med seieren! I slutten av februar var det årsmøte, der vi feiret foreningens 10 års bursdag og valgte inn nytt styre. Her ble også vår nye logo stemt igjennom.

I mars arrangerte vi en tur til Romerike Avfallsforedling (ROAF). Et lærerikt besøk med presentasjon og guidet tur. Samme måned prøvde vi også ut Dodgeball for første gang, etter inspirasjon fra Eika treningssenter. Dette var en aktivitet som virket å være populær blant medlemsmassen, og noe vi ønsker å fortsette å arrangere. Samme måned hadde vi Statkraft på besøk, vår nære samarbeidspartner over mange år, der de presenterte årets sommerprosjekt i India. Prosjektet vakte stor interesse, og vi hadde en hyggelig kveld med pizza og mingling i etterkant. Her var også Miljøfysikerne (fra fakultet REALTEK) med, da vi deler felles partnerskap med Statkraft.

Rett før påske fikk en gjeng EFere muligheten til å delta på Nordic Biogas Conference i Oslo, arrangert av Avfall Norge. Undertegnede var blant de heldige som fikk delta der, og det var en svært god erfaring. Her ble vi kjent med en relevant del av energibransjen, og fikk se hva som rører seg i en rasktvoksende sektor. Konferansen var svært profesjonell, og vi lærte mye fra høykompetente foredragsholdere fra hele verden. Forhåpentligvis kommer det flere slike muligheter fremover, og vi oppfordrer våre medlemmer å gripe sjansen!

Etter påske hadde vi ekstraordinærtårsmøte, der vi fikk tatt opp noen saker som var uløste fra årsmøtet og frisket opp vedtektene. Til tross for et mer tørt og formelt innhold var det mange som møtte opp. Oppdaterte vedtekter kan du finne her. Uken etter hadde vi en ny runde med Dodgeball. Oppmøtet var litt lavere denne dagen, men det skyldtes blant annet at Samfunnet hadde medlemsfest denne dagen. Gjengen som stilte leverte en solid innsats! To dager etter var det semesterets Watt-time, et blokkinndelt opplegg med flere mindre aktiviteter. Denne gangen var det batteri som var tema, og Morten Onsrud og tidligere EF-nestleder Mia Bjerkestrand fra Norsirk deltok med et innlegg. Opplegget ble veldig bra, og deltagerne virket å kose seg. Vi hadde blant annet en kreativ seanse der deltagerne skulle finne en nyhetssak eller liknende og presentere denne på en plakat. Her var det mange kreative innslag! I tillegg hadde vi Kahoot. Premiene var i stil med temaet: Batteri-drikke, New Energy og AAA-batterier til Casio-kalkulatorene før eksamen.

Som en avslutning på semesteret ble det vaffel-lunsj den 10. mai. Til tross for litt klunder med vaffelstekingen virket det som lunsjen var bra. Mange sultne og arbeidsomme EF-medlemmer tok turen innom.

DSC_0551b
Styret kan love mange spennende aktiviteter til høsten også

 

Med dette vil jeg få takke alle medlemmer for et flott semester, og håper mange kommer igjen på våre arrangementer til høsten. Der har vi planer om å ha mange aktiviteter i år! Riktig god sommer!

Med vennlig hilsen
Styret
v/Tobias Bjerkomp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s