Kick-off med REdu

Tirsdag kveld 17. september arrangerte Energiforeningen og REdu kick-off for studentene ved NMBU. Det ble servert pizza og brus til alle gjestene.

På programmet var innledende ord fra Energiforeningens leder Tobias Bjerkomp, forord fra rektor Sjur Bårdsen, innlegg fra REdu om deres summer internships og Avfall Norges årskonferanse. Årskonferansen var en suksess i fjor og de ønsker flere av oss studenter med dette året. Som i fjor skal REdu arrangere IDEaton. Det er en halvdagskonkurranse hvor studentene i grupper skal utvikle nye ideer. I 2018 var problemstillingen «Hva er fremtidens kildesorterings- og / eller innsamlingsløsning for husholdning eller næringsliv?», og det var NMBU-studenter som gikk av med seieren og fikk presentere sin idé «Pelleboks» på selve årskonferansen. EF-eren Ernes Cereku som var en av de fire hodene bak «Pelleboks» har nå fått seg jobb i bransjen via nettverket han bygget opp etter IDEaton. Vi gleder oss til REdu IDEaton 2019! Vi fikk også en god og interessant presentasjon fra Hannah G. Jacobsen fra Summa Equity med tittelen «Investing to Solve Global Challenges».

Kvelden ble avsluttet med mingling og quiz. Vinnergruppa stakk av med hvert sitt gjenbrukbare sugerør i glass!

Jeg takker for en fin, inspirerende og læringsrik kveld.

Hilsen

Emilie Rohde Larsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s