Piknik med Energiforeningen (16.08.21)

Mandag 16. August arrangerte Energiforeningen piknik i samarbeid med fadderveka ved NMBU. Mange av dei nye studentane fekk meldt seg inn i foreininga, og vi hadde ein veldig triveleg ettermiddag. Vi spelte både kubb, badminton og frisbee, og fekk sjå både engasjement og konkurranseinnstinkt blant vår nye medlemmar. Vi gler oss til å bli betre kjent med alle som var der! Vi oppfordrar alle nye studentar på Fornybar Energi, eller andre som er interesserte i fornybar energi til å melde seg inn i foreininga og bli med på mykje spennande faglege og sosiale arrangement framover!

En kommentar om “Piknik med Energiforeningen (16.08.21)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s